مجتبی جباری؛ فیلسوف مستقل در فوتبال ایران نتیجه و ویدیو خلاصه بازی والیبال ایران و چین(۲۶ تیر ۱۴۰۴)| بردیم، به راحتی آب خوردن فرصت‌طلبی ازبک‌ها از شرایط فوتبال ایران چند بازیکن پرسپولیس در خطر جدایی اجباری مشکل دریبل‌زن‌ها در پرسپولیسِ هاشمیان پرسپولیس منتظر پیشنهاد تراکتور | لطفاً دفاع راست بدهید فرماندار مشهد: شاهد روندی از رونق در حوزه ورزش در روستا‌ها هستیم پخش زنده بازی والیبال ایران و لهستان (۲۵ تیر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین اندونگ در آستانه بازگشت به استقلال | توافق برای عقد قرارداد ۲ساله ویدئو | سلام نظامی ملی‌پوشان فوتبال بانوان هنگام پخش سرود ایران پیش از بازی با لبنان ساپینتو به مدیران استقلال: محمدی به تمرینات بازگردد جمله زشت جباری علیه پیشکسوتان استقلال توافق بی‌تاثیر پرسپولیس و تراکتور | محرومیت بیرانوند قطعی است لوکاس واسکز از رئال مادرید جدا شد باشگاه استقلال: حسینی به‌زودی قرارداد می‌بندد واکنش مدیرعامل تراکتور به بازگشت ترابی به پرسپولیس قایدی، خرید جدید النصر + عکس
سرخط خبرها

ادعای باشگاه استقلال علیه مهدی تاج| رئیس گفته بود از متخلف امتیاز کسر می‌شود

  • کد خبر: ۲۰۲۵۱۹
  • ۰۶ دی ۱۴۰۲ - ۱۳:۵۰
ادعای باشگاه استقلال علیه مهدی تاج| رئیس گفته بود از متخلف امتیاز کسر می‌شود
باشگاه استقلال اعلام کرد که مهدی تاج، رئیس فدراسیون فوتبال به آن‌ها وعده داده از متخلفان قانون سقف قرارداد حتما امتیاز کسر خواهد شد.
رضا حمیدی
خبرنگار رضا حمیدی

گروه ورزش|شهرآرانیوز، باشگاه استقلال که اکنون هم از جانب هوادارن خود بابت رقابت قانون سقف قرارداد تحت فشار قرار گرفته و هم از جانب بازیکنان و مربیان خود که انتظار دارند تمام پول‌هایی که از قراردادشان کسر شده بازگردد، نسبت به حکمی که از سوی کمیته استیناف داده شده به شدت معترض است و از رئیس فدراسیون فوتبال می‌خواهد که به این ماجرا ورود کند.

باشگاه استقلال از طریق معاونان خود رسما اعلام کرد که از رئیس فدراسیون فوتبال می‌خواهد به حکمی که اخیرا صادر شده رسیدگی کند. باشگاه استقلال  صراحتا به این موضوع اشاره کرده که تاج در صحبت‌هایی که پیش‌تر با مسئولان باشگاه داشته تاکید کرده هر تیمی از قانون سقف قرارداد عبور کند قطعا بازنده اعلام خواهد شد واز امتیازاتش کسر می‌شود.

اینکه تاج کجا و چه زمان چنین وعده‌ای را داده قابل ملاحظه است و می‌شود رئیس فدراسیون فوتبال را نیز بابت وعده‌هایی که به باشگاه استقلال داده مورد پرسش قرارداد.  


این ادعا در حالی از سوی باشگاه استقلال مطرح شده که قنبرزاده اعلام کرده اساسا قانون سقف قرارداد به طور آزمایشی به اجراء درآمده و هیچ الزامی در راستای اجرای دقیق این قانون وجود نداشته است. اینکه چرا خطیر از این ماجرا بی اطلاع بوده نیز خود مسئله مهمی است، اما مدیران استقلال حالا سعی می‌کنند به انحای گوناگون خود را از انتقادات بیشتر مصمون نگه دارند و به همین دلیل هم هست که شخص نزدیک به علی خطیر در باشگاه استقلال مدعی می‌شود تاج به آن‌ها وعده کسر امتیاز از متخلفان را داده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->